Pvc Zeildoek Op Rol Kopen? Waar

Wil je een zeildoek van pvc op internet bestellen die je alle 12 maanden van het jaar kan inzetten en niet veel geld kost? Tegen alle buiten invloeden is ons compleet overzicht dekzeilen die in onze webpagina worden aangeboden. Onze PVC dekzeilen hebben geen moeite tegen alles wat moeder natuur ook in petto heeft. Wat we niet mogen vergeten, onze winkel voor stevig PVC zeildoek verkoopt ook alle andere toebehoren welke nodig zijn voor een goed dekzeil.

PVC dekzeil op rol Gigantische PVC doeken in 1 groot stuk komen zonder zoomrand en zeilringen. Je wilt je niet druk maken over de hoeveelheid? Alle lengtes zijn in onze webshop te bestellen . De afstand wordt door jou bepaald, wij verzenden je de gewenste maat op want, het doek is voor ons zonder problemen met een mes op maat te snijden. Hoe meer meters je aanschaft des te minder de prijs wordt.

We verkopen voortdurend verscheidene lengtes, dan blijft er een rest over. Ook voor een klein stukje zeildoek, dat is maximaal 49 meter, kan je bij ons slagen. Wat je ervoor moet afrekenen is niet veel, en al helemaal met de kortingen die met regelmaat langs komen. PVC zeildoek is een lange tijd te gebruiken en beschermt je goederen tegen kou of andere weersomstandigheden.

Door het geweven weefsel van polyester is het dekzeil ontwikkelt. Deze geweven laag maakt dat het dekzeil stevig is, aan beide kanten is er een laag PVC aangebracht en vervolgens gelakt of mat afgewerkt. Bovendien zijn de zeilen in ieder gewenst formaat en soort te koop in onze winkel. Maten tot 49 meter zijn te koop tegen een korting van 25%. Van deze restrollen hebben we er altijd minimaal 100 op voorraad. In ieder gewenste kwaliteit en dikte leverbaar. De restvoorraad kent een lekkere korting van 25%. Heb je een relatief korte lengte zeildoek nodig dan raden wij je aan om bij de restvoorraden te kijken. In onze winkel zijn alle soorten zeildoek in restvoorraad aanwezig. De lengte van de restvoorraden kan verschillen, zo zijn er rollen van 1 meter maar ook van 49 meter wat er nog op de rol zit.

De kwaliteit van de restrol is niet anders dan van de andere rollen. Is het zeildoek wat je hebt gekocht toch nog iets te lang of te breed, dan is dit een zeer eenvoudig op maat te knippen of snijden. Het hele jaar door geven we korting van 25%, je hoeft dus niet af te wachten. Een zeildoek pvc zeildoek kopen met korting voor de camping of aanhangwagen kan je dus ook in het hoogseizoen kopen. Om de bodem van grondmateriaal schoon te houden bij bijvoorbeeld het vervoeren is het zeildoek meer dan geschikt. Ook voor overkappingen hebben we stevig transparant zeildoek voor bijvoorbeeld de veranda, zo zit je toch buiten en je bent beschermt tegen de regen die mogelijk in je veranda waait. Het PVC zeildoek voor overkapping is helemaal transparant, zo zit je niet in het donker.